De Zaanse Krediet Centrale (ZKC) 

 

Kredietvormen
Wij zijn in staat u de volgende verschillende soorten krediet aan te bieden:
 
Doorlopend Krediet Een doorlopend krediet is een flexibel krediet dat gezien kan worden als een financiŽle reserve ...
Persoonlijke Lening Het belangrijkste kenmerk van een persoonlijke lening is dat bij het afsluiten van de persoonlijke lening de rente, de maandlast en de looptijd vooraf vastgesteld worden

 

 

doorlopend krediet

 

Een doorlopend krediet is een flexibel krediet dat gezien kan worden als een financiŽle reserve die voortdurend tot uw beschikking staat. Door middel van een financieringsaanvraag kunt u aangeven over welke limiet u wilt gaan beschikken. Binnen deze limiet heeft u geheel de vrije hand, er is er de mogelijkheid om geld op te nemen tot aan de limiet. Verder kunt u geheel boetevrij inlossen op het krediet om zo de looptijd te verkorten of om een reserve op te bouwen en die eventueel later weer te gebruiken. Door deze eenvoudige en flexibele opzet van inlossing en opname zal de rente en dus ook het aflossingsdeel voor het krediet per maand verschillend zijn. Er is de mogelijkheid om alleen rente te betalen waarbij de theoretische looptijd niet te bepalen is. Verder kunnen de maandtermijnen doorgaans beperkt worden tot 2% van de kredietlimiet.

 

Als u bijvoorbeeld € 7.000,- leent in de vorm van een doorlopend krediet met een maandtermijn van 2% van de limiet betaalt u per maand een vast bedrag van € 140.- aan rente en aflossing. Het rentegedeelte wordt bepaald door het gemiddelde werkelijke saldo van de afgelopen maand. Het aflossingsgedeelte is het verschil tussen de maandtermijn en het in rekening gebrachte rentebedrag. De theoretische looptijd van het krediet is onder andere afhankelijk van het rentepercentage en gekozen opties voor de bescherming van uw krediet.

 

KENMERKEN U spreekt een kredietlimiet af waarover u een vast percentage per maand betaalt aan rente en aflossing. Gebruikelijke percentage is 2% per maand. De rente is variabel. Op basis van individueel maatwerk zijn in bepaalde situaties afwijkende afspraken te maken omtrent maandlasten, looptijd of voorwaarden.

 
VOORDELEN
: Afgeloste bedragen kunt u weer eenvoudig opnemen. U mag boetevrij aflossen. Rente is relatief laag.

NADELEN: Doordat u de afgeloste bedragen ook weer boetevrij mag opnemen is de looptijd moeilijk vast te stellen. De looptijd is variabel / flexibel.

 

Bepaal eerst uw maximale krediet of vraag nu uw doorlopend krediet aan !

Terug naar top

 

persoonlijke lening

 

Het belangrijkste kenmerk van een persoonlijke lening is dat bij het afsluiten van de persoonlijke lening de rente, de maandlast en de looptijd vooraf vastgesteld worden. Het voordeel van dit krediet is dat u precies weet waar u aan toe bent omdat de rente niet kan fluctueren en de looptijd niet langer of korter kan worden. De rente van een persoonlijke lening staat dan wel voor de gehele looptijd vast, maar kan hoger zijn dan de vergelijkbare rente voor een doorlopend krediet. Bovendien is de flexibiliteit ten opzichte van een doorlopend krediet aanmerkelijk minder.

 

KENMERKEN U leent een vast bedrag en betaalt dat in een vast aantal overeengekomen maandelijkse bedragen terug. De rente is gedurende de gehele looptijd vast.

 
VOORDELEN
: U weet vooraf hoeveel en hoe lang u moet betalen.

NADELEN: Afhankelijk van de verstreken looptijd betaalt u wel/geen boetekosten bij vervroegde aflossing.

 

Bepaal eerst uw maximale krediet of vraag nu uw persoonlijke lening aan !

Terug naar top

 

Maak een keuze

Home  |  Introductie  |  Uw maximale krediet  |  Aanvragen offerte  |  Informatie aanvragen  |  Kredietvormen  |  Begrippenlijst  |  Dienstenwijzer ZKC  |  Prospectussen  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Contact


Producten van ZKC Crediet BV

nujerijbewijshalen.nl  |  dureleningomzetten.nl  |  geldleningaanvragen.nl  |  digifinanciering.nl


 

© Design 2006 by Follow Me